fbpx

100% prírodný slovenský srvátkový proteín

!Novinka!

Prinášame na Slovenský trh konečne poriadny proteín bez všetkých éčok, farbív, či umelých sladidiel. Náš proteín je prírodný, s vysokou stráviteľnosťou ochutený prírodnými príchuťami. Má skvelú rozpustnosť a chuť a balený je v 100% biodegradovateľnom obale 🤗. Použité sú najkvalitnejšie suroviny za rozumnú cenu.

 

Veľmi často sa totiž stretávam s otázkou aký proteín odporučím a priznám sa, že proteín s aspartanom to teda rozhodne nie je. A prečo vlastne proteíny? Načo mi je vlastne dobrý proteín?

– pomáha nám doplniť denné množstvo bielkovín, ktoré sa nedarí pokryť veľkej časti ľudí

– pozitívne ovplyvňuje imunitu

– pri chudnutí pomáha k menšiemu hladu a zabraňuje strate svalov

– bielkoviny potrebujeme pre zdravé kosti

– podporuje regeneráciu a rast svalovej hmoty (ženy, nebojte sa, z proteínu sa z vás žiaden rambo nestane :),

dôležitosť svalovej hmoty rozoberáme aj v tomto článku o BMI a prečo je to len číslo)

– bielkoviny potrebujeme aj pre zdravé vlasy, nechty a pokožku

 

Ako sa prejavuje nedostatok bielkovín v strave?

– únava a slabosť

– opakujúce sa infekcie

– časté chute na sladké

– horší spánok

– horšie sústredenie

– zhoršená kvalita vlasov a nechtov

 

Proteíny kúpite na našej stránke www.ryska.sk

 

Naše proteíny sladíme výhradne stéviou

Stévia nemá žiadny vplyv na hladinu krvného cukru. Je cca 200 – 300x sladšia než cukor a obecne sa považuje za jedno z najbezpečnejších sladidiel, ktoré je navyše prírodného pôvodu.

Proteín je bez sukralózy.

Sukralóza je aktuálne zrejme najčastejšie používaným umelým sladidlom v rôznych doplnkoch stravy ale aj v bežných potravinách. V poslednej dobe sa však objavilo niekoľko štúdií, ktoré poukazujú na možný negatívny vplyv na vyššie spomenuté vylučovanie inzulínu, vďaka čomu sú naň tkanivá horšie citlivé a to už v dávkach bežne prijímaných konzumentmi doplnkov stravy s obsahom sukralózy. Ďalším potenciálnym negatívnym vplyvom sukralózy je na znižovanie množstva a rozmanitosť črevných baktérií v mikrobióme, u ktorého sa naďalej preukazuje jeho dôležitosť v celkovom vplyve na naše zdravie.

2021-11-21T20:14:57+01:00